Gallery

Hadiahkan Vivix Buat Yang Tersayang

Vivix Produk Terbaik


tengah isi form di Shaklee Branch KB

Alhamdulillah impian dah jadi kenyataan. Hadiahkan Vivix kepada ibu dan mak (mertua). 

Bagi siapa yang tahu kelebihan dan kehebatan Vivix pasti teruja sebab dapat hadiahkan sesuatu yang istimewa buat orang yang tersayang. 

Sebenarnya ayah yang orang pertama ija belikan Vivix dulu. Masa tu ayah ada masalah kesihatan. Baca: Ayah dan Vivix

Terima kasih Shaklee KB Branch, depan Pasaraya Billion Kota Bharu. Dua kali pergi ke sana untuk ambil stok Vivix. Rezeki di Kelantan, masa balik kampung.

Terima juga buat suami dan faiq (si comel permata hati ummi) sebab teman ummi.

Vivix

Apa yang hebatnya Vivix?


Ok part ni kena bagi perhatian ye

Kehebatan Vivix memang diperakui dan banyak testimoni yang positif diterima.

Peranan Vivix adalah bantu dan lindungi kerosakan sel. Wow. Sebab Vivix sangat sangat tinggi dengan antioksida seperti 15 polifenol dan resveratrol. Itu baru satu peranan Vivix.

Ada banyak lagi antaranya meningkatkan kadar metabolisme. So bagi yang sedang alami masalah kegemukan, Vivix dapat bantu anda.

Selepas bertahun-tahun penyelidikan oleh saintis, maka hasil gabungan ramuan utama Vivix iaitu anggur liar muskat (yang ada 20 kromosom), elderberries, purple carrot dan Knotweet Jepun.

Maka terhasillah Vivix yang mampu bertindak dengan 4 mekanisme penuaan tahap sel dengan :-
  1. Melindungi dan memperbaiki kerosakan sel peringkat DNA
  2. Mengaktifkan kawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan
  3. Menggalakkan pembentukan biogenesis mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel
  4. Ramuan Vivix sendiri adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE (advanced glycation ends products)


Testimoni untuk kes stroke

Vivix dengan masalah gula

Ini adalah antara testimoni yang diterima untuk produk Vivix. Untuk bacaan lanjut tentang Vivix boleh baca artikel di bawah ye. Banyak sangat kelebihan. 

Baca: 16 Soal Jawab Panas Tentang Vivix

'Produk' Terbaru Dari Shaklee...Jeng..Jeng

Semua excited, sebenarnya yang dimaksudkan bukanlah vitamin atau supplement tapi Shaker. 

Shaker terbaru Shaklee
2 ciri terhebat dan tarik minat saya adalah Odor Resistance dan BPA Free. Kalau tak de ciri-ciri ini susah. Time nak minum ESP tiba2 bau minuman lain pula, tu penting odor resistance. 

BPA free sangat penting untuk kesihatan. KKM pun dah larang penggunaan botol yang tiada ciri BPA Free, tambahan pula jika botol untuk kegunaan bayi.

Baca: Bahaya Botol Mengandungi BPA

Kepada semua kawan2 Ija, Ija sedia bantu untuk kekal sihat. Sebab badan tidak dapat hasilkan semua vitamil dan mineral. So ada yang perlu kita dapatkan melalui supplement/vitamin

Boleh contact Ija : 014-8281356 (call,sms,whatsapp)

Bagi yang nak order, Ija boleh poskan (kurier) atau COD Nilai, Sepang, Bangi, Seremban

Kepada yang nak tambah pendapatan melalui bisnes Shaklee, jom join tim kami. Banyak kelebihan selain dari waktu fleksibel, sesi sharing dan training banyak dan sangat membantu.

Jangan lupa, contatc Ija: 014-8281356
Hadiahkan Vivix Buat Yang Tersayang Hadiahkan Vivix Buat Yang Tersayang Reviewed by Nur Bahijah Marzuki on 8:13 PM Rating: 5

Social

Powered by Blogger.