Gallery

Ayah & VIVIX

Semalam time street Dakwah dekat Port Dickson, ayah call tanya khabar…huhuhu..ayah rindu la tu bila dia call anak-anak. Time anak-anak call cepat  benor nak  letak phone. Ayah bagitau ayah sihat , gula ayah sekarang 3-4 je….Sekarang dah ada mesin check gula dekat rumah, senang la nak check. Tak perlu tunggu pergi check bulanan di Klinik Kesihatan.

Ayah dulu pernah kena macam minor angin ahmar, sebelah badan rasa kebas, sebelah muka ayah macam herot sikit….Macam sebelah muka tak rasa pape…Masa time sakit ayah tak banyak cakap, sebab word yang ayah cakap tak difahami.Gula tinggi bacaan 19 -20 tu biasala..mujur  tak terbalik meter mesin check gula.

Alhamdulillah…ayah konsisten  minum vivix, setakat sekarang dah 2 botol vivix ayah konsisten consume.

Makan vivix makan vivix juga, bab makan pun kena jaga. Aku dan adik bongsu la jadi nurse yang selalu update & kawal makan ayah. Ada hari berjaya kawal, ada hari tewas tak dapat dikawal..hhuhuhu..Tapi bila bab suplemen wajib tanya samada dah minum vivix belum.

Bagi sesiapa yang mak ayah ada penyakit 3 serangkai  DIABETIS , DARAH TINGGI & SAKIT JANTUNG..saya cadangkan  ikhtiar dengan Vivix

------------------------------------------------------------------------------------------------
Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  
Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Secara rngkasnya.. Vivix bagus utk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.. Kenapa DNA? Kerana hampir setiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA akibat radikal bebas.

Fungsi ramuan yg terdapat dalam vivix...
  • Muscadine Grape


-Mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti-bakteria

  • Purple Carrot -


Mengurangkan risiko penyakit koronari jantung

  • Elderberry  (Sambucus Niagra) -


Mampu memberi perlindungan  terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung,mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman

  • Polygonum Cuspidatum  - 


Melambatkan proses penuaan,merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah ,mengurangkan berat badan

credit info:www.mamafaiz.com


________________________________________________

Apa?? Mahal…..Terpulang, hati-hati set ubat darah tinggi & sakit jantung, sudahpun menjangkau RM500.

Kalau rasa nak sihat tu MAHAL, cuba la sakit.Tahan ke tengok ibu ayah sakit??
Ni antara testimony pengguna Vivix, majority hadiahkan kepada mak ayah.Sekali sekala dapat gaji allocate sikit untuk suplemen ibu ayah lagi berkat gaji..In sha Allah..kita manusia berikhtiar, yang bagi kesembuhan Allah.=)


Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3




Orang muda tak boleh consume ke??Eh.…boleh sangat-sangat, diri-sendiri pun boleh consume, makin cantik + awet muda lagi.







Bahijah Marzuki
SID1034684

Facebook: Nur Bahijah Marzuki
Emel: masterbahijah@gmail.com
SMS /Whatssap 014-8281356

Ayah & VIVIX Ayah & VIVIX Reviewed by Nur Bahijah Marzuki on 11:42 AM Rating: 5

Social

Powered by Blogger.