Gallery

Awas Untuk Pesakit Kencing Manis!! Anda Ada Secret Admirer

Pernah tengok tak luka pesakit kencing manis??

Orang kata, orang yang kena kencing manis ni kalau luka sikit jangan biar melarat, nanti makin merebak lukanya. Lagi dibiarkan boleh kena potong plak nanti .

Rupa-rupanya gaya hidup tak sihat faktor kepada sistem imun badan jadi lemah. Macam mana tu??
Meh saya terang, antara salah satu gaya hidup tidak sihat adalah PERMAKANAN TIDAK SIHAT. Contohnya pengambilan GULA BERLEBIHAN.

Bila makan gula berlebihan, menyebabkan gula dalam darah menjadi tinggi a.k.a darah jadi manis. Rupa-rupanya bakteria ni suka duduk dekat darah manis. (ni bukan darah manis yang bakal pengantin tu, ni darah manis betul punya). Bakteria sangat suka duduk dekat orang yang darah manis, sebab tu pesakit kencing manis bila luka, lukanya LAMBAT SEMBUH. Bakteria ni la secret admirer pesakit kencing manis.

Sel darah putih kena ambil double triple imun untuk lawan balik bakteria-bakteria tu & dalam masa sama nak sembuhkan luka.

Cadangan saya, untuk kuatkan sistem imun badan kita dan mempercepatkan penyembuhan luka, boleh ambil Nutriferon.

Bawah ni info detail.

4 Herba/Tumbuhan Untuk Imun Sistem Anda dan Keluarga
============

Herba ini dikaji selama 40 tahun. Daripada 200 herba, pakar Imun telah pilih 4 herba ini yang paling hebat membantu meningkatkan sistem Imun badan manusia

1) Biji Labu
πŸ’ Tingkatkan imun sistem anda secara semulajadi
πŸ’Ia juga bagus untuk pesakit Arthritis

2) Japanese Honey Suckle
πŸ’Antibiotik semulajadi yang kuat.
πŸ’ Bantu pesakit Athma dan masalah
πŸ’ Juga bantu melegakan sakit kulit seperti rashes dan eczema.

3) Plantago Seed
πŸ’ Bantu bunuh kuman
πŸ’ Bantu baiki luka lebih cepat dan bantu hasilkan sel baru

4) Safflower
πŸ’ Bantu kurangkan masalah Bronchial Athma
πŸ’ Bantu turunkan kolesterol jahat



Nak hasil yang lagi BEST boleh add on VIVIX. Berikhtiarlah, Allah jua yang menyembuhkan. :-)  :-)



Bulan ni Februari  ‪#‎Nutriferon‬ Offer..
>> Beli 2 dapat 5% diskaun
>> Beli 6 free 1
PM saya untuk dapatkan segera.

Your Health Care Partner
Bahijah
014.8281.356





Awas Untuk Pesakit Kencing Manis!! Anda Ada Secret Admirer Awas Untuk Pesakit Kencing Manis!! Anda Ada Secret Admirer Reviewed by Nur Bahijah Marzuki on 6:22 PM Rating: 5

Social

Powered by Blogger.