Gallery

Get Clean® Water Pitcher

Assalamualaikum…saya suka sangat bila diketemukan water pitcher ni... Biasanya tiap-tiap minggu akan pergi dekat mesin penapis air yang 20 sen /1 liiter tadah air. Bergeleng-geleng juga la nak tadah. 


Pernah guna penapis air yang harga beribu tu, dahlah BERAT, nak pindah randah renyah, setiap kali pindah rumah kena tukar paip sinki dapur untuk pasang penapis air tu…sangat susah..sekarang  memang kreatif & inovasi  la Shaklee.


Secara jujurnya saya memang tak boleh  minum air paip yang dimasak tu, memang la kuman dah mati,tapi air berbau keranna kandungan ammonia, klorin, segala plumpum karat besi paip. Tekak pun rasa perit  je.
Ok jom baca tentang water picher ni…[sumber website Shaklee]





Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean®Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.


Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama


Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak


Keistimewaan Shaklee

Selamat: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

Pilihan Bijak: Menjimatkan KosRakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

Handal: Lebih banyak air bersih pada setiap masa.Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

Mesra Alam: Memelihara alam sekitar. Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.
________________________________



Memang berbaloi-baloi...
Perlaburan yang paling berharga adalah perlaburan untuk kesihatan







Bahijah Marzuki
SID1034684

Facebook: Nur Bahijah Marzuki
Emel: masterbahijah@gmail.com
SMS/ Whatssap 014-8281356


Get Clean® Water Pitcher Get Clean® Water Pitcher Reviewed by Nur Bahijah Marzuki on 1:16 PM Rating: 5

Social

Powered by Blogger.